Transaksione Institucione Drejtësi

Shpenzimet për Sektorin Drejtësi përmes Lidhjeve të krijuara me Transaksione Thesari, është bërë e mundur që për çdo institucion të sistemit të Drejtësisë të shfaqen transaksionet dhe pagesat e realizuar sipas përshkrimit të shpenzimit.

Prokuroria e rrethit Tirane