img
    Nga: exit.al datë: 2020/12/28

Soreka përshëndet emërimin e Sonila Bejtjas: Përforcon funksionalitetin e Gjykatës

Ambasadori i Bashkimit Europian, Luigi Soreka ka përshëndetur emërimin e anëtares së shtatë të Gjykatës Kushtetuese nga presidenti Meta.
Soreka shkruan se emërimi i zonjës Bejtja përforcon funksionalitetin e Gjykatës Kushtetuese.“Sot presidenti Ilir Meta dekretoi zonjën Sonila Bejtja si anëtaren e shtatë të Gjykatës Kushtetuese. Ne përgëzojmë Presidentin dhe KED për plotësimin e kësaj vakance. Ky vendim i rëndësishëm përforcon edhe më shumë funksionalitetin e Gjykatës.”

*Informacioni i mësipërm është marr nga këtu