img

Akses Info Drejtësi

Akses Drejtësi Albania është një databazë me informacion të mirë strukturuar mbi procedurat dhe individët që po Promovohen në Sistemin e Drejtësisë pas Reformës dhe Paketës Ligjore për Reformim të miratuar në vitit 2016.

Lexo më shumë

Përkufizime

Në këtë hapësirë janë Përkufizime Ligjore për institucione, funksione, procedura apo kategori dokumenti që përkojnë me Sistemin e Drejtësisë.    

Lexo më shumë

Raporte

Në këtë rubrikë Publikohen Raporte Përmbledhëse, Monitorimi apo Vlerësimi për procese dhe institucione që lidhen me Sistemin e Drejtësisë.

Lexo më shumë

Kontakte

Akses Drejtësi Albania u krijua dhe po mirëmbahet nga organizata AIS e njohur si promotore e të dhënave të hapura Open Data Albania.

Lexo më shumë