img
    Nga: Reporter.al datë: 2020/12/24

Prokurori i Tiranës Adriano Dyrmishi përballet me vetingun

Prokurori i Tiranës, Adriano Dyrmishi u përball të enjten me gjetjet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK në të tri kriteret e rivlerësimit. Procesi i vetingut për prokurorin Dyrmishi po kryhet nga trupa gjykuese e kryesuar nga Suela Zhegu, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Brunilda Bekteshin. Në cilësinë e vëzhguesit ndërkombëtar ishte i pranishëm Steven Kessler. Adriano Dyrmishi e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë si oficer i policisë gjyqësore, ndërsa në vitin 2010 është emëruar prokuror në Prokurorinë e Rrethit Tiranë ku e ushtron funksionin prej një dekade.

*Informacioni i mësipërm është marr nga këtu